Duikplanning 2024

Datum  : zondag 21 januari 2024

Beste Ecodivers,  

Via deze weg willen we jullie graag tijdens deze donkere dagen informeren over de duikplanning van volgend jaar. Dit zorgt wellicht voor wat zonnige gedachten .

De planning is weer goed gevuld, zo kun je het jaar beginnen met inmiddels wat tradities zoals de nieuwjaarsduik maar ook het zoeken naar nestjes van de zeedonderpad en daarop gevolgd de snotolf expedities. Ieder op zich unieke koude ervaringen maar zeker de moeite waard...🥶

Ook zal er het nodige in het zwembad gedaan worden voor de duikers die liever op warmer water wachten. Zoals een nettentraining. Handige skills om je een betere duiker te maken maar ook gewoon leuk om te doen. Ook wordt er nog gewerkt aan een foto/video avond 👌.

Verder zie je dit jaar naast het altijd succesvolle duikweekend Zeeland een weekend Hemmoor in Duitsland gepland. Een mooie stek waar je vanaf advanced kunt meegaan en kan duiken in kristalhelder water, dus wil je mee laat het spoedig weten want we dienen dit tijdig te plannen🕰.

Ook zijn er andere specials die je kunt verwachten. Bootduiken in Zeeland en La Gombe komt natuurlijk later ook nog op de planning!
Ook zal er een clean up duik gepland worden op World Oceans Day.

In sommige activiteiten zal je terugzien dat we samen op gaan trekken met Dusky. Dit heeft meerdere voordelen. Zo kunnen we bij speciale activiteiten in het zwembad dan een een dubbel uur gebruiken en samen hebben we sneller bijvoorbeeld een bootduik vol, nog los van de extra duik gezelligheid 😃.

Normaal gesproken zouden we rond deze tijd ook een kerstborrel hebben. Hiervoor is besloten om deze te veranderen in een voorjaarsborrel ter opening van het officiële duikseizoen. Dus zet de data direct in jouw agenda.

Daarnaast willen we graag nog aangeven dat ideeën en suggesties van leden meer dan welkom zijn. Dus wil je zelf iets organiseren of lijkt het je leuk te helpen bij een van de activiteiten, laat het gerust weten. Ecodiving is en blijft een vereniging van, voor en door leden!

Inschrijven voor de duiken en activteiten tot en met juni kan al via www.ecodiving.nl.

Tot aan de waterkant.

Het bestuur (Elliot, Niels, Peter, Roland)