Kempervennen - Clubduik

Datum  : zondag 30 juni 2024
Tijd  : 10:00
Aantal Deelnemers : 0Locatie : 

Kempervennendreef 8, 5563 VB Westerhoven

Duikleider : 
Navigatie : Google Maps
Diepte : 15m
Brevetering : Beginnende duikers, ervaren duikers, geleidelijk aflopende bodem, groepen, mindervaliden (makkelijk te water voor de duikschool), oefenduiken (goede faciliteiten)
Overige :

Waarschuwingen

Betaald duiken op afspraak!De Kempervennen is een leuke duikplaats op het terrein van Centerparcs. Je kunt hier vrij duiken, maar je moet vooraf reserveren. In de Kempervennen ligt het Scuba Park Kempervennen Trainings en belevingsplatform. Dit is het grootste duikplatform van Nederland, met een afmeting van meer dan 200 m2. Daarnaast leeft hier de grootste meerval van Nederland. ‘Big Mamma’ meet maar liefst 2.40 m. Ze zwemt hier met een tiental van haar soortgenoten. De kans dat je ze tegenkomt, is hier groter dan waar dan ook. Beheer: De Kempervennen wordt beheerd door Dive Company. Betaald duiken op afspraak!

Bijzonderheden

Je gaat bij de Kempervennen vlak voor de duikschool te water. Het platform ligt direct voor de instap. Er kunnen met gemak dertig duikers tegelijk gebruik van maken. Hoofdattractie blijven de meervallen. De meervallen spot je vaak onder de drijvende wilgentakken voor de duikschool.

Bron: https://www.duikersgids.nl/duikstekken/kempervennen

Inschrijven

Om u in te schrijven voor een duik kun u inloggen.


Deelnemers