Privacy Statement

Privacy Statement

 

EcoDiving, gevestigd aan Teteringsedijk 275 4817 ME Breda, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens

https://www.ecodiving.nl/  

 

Teteringsedijk 275

4817 ME Breda

 

Telefoonnummer 088-0045400

 

Elliot van den Boom is de Functionaris Gegevensbescherming van EcoDiving.

Hij is te bereiken via administratie@ecodiving.nl  

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

EcoDiving verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht - Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

 

Wij verwerken deze informatie op basis van de wettelijke grondslag ‘overeenkomst’. Kijk hier meer informatie over de grondslagen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/wetten/wbp-naslag/hoofdstuk-2.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verzamelen, verwerken en bewaren geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via administratie@ecodiving.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

EcoDiving verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Bijhouden van de ledenlijst. Zodat we weten wie je bent, hoe we je kunnen bereiken en wat je duikervaring is
  • Voor het afhandelen van contributiegelden
  • Verzenden van onze nieuwsbrief