Wolfslaar Zwembaduur

Datum  : dinsdag 06 juli 2021
Tijd  : 19:45
Aantal Deelnemers : 0Locatie : 

Wolfslaardreef 105, 4834 SN Breda

Duikleider : 
Navigatie : Google Maps
Diepte : 
Brevetering : nvt
Overige :

Dit uur is wedrom tijdelijk ter vervanging van het reguliere uur op vrijdag van 22:15 tot 23:15 in zwembad de Wisselaar.

 

We willen jullii vragen om jezelf elke keer in te schrijven als je gebruik wilt maken van het betreffende uur. Dit om een beeld te krijgen van de te verwachten drukte zodat wij hierop kunnen anticiperen.

Belangrijk!

- Een ‘bubbel’ mag uit maximaal 4 personen bestaan, exclusief instructeur.

- Publiek is niet toegestaan.

- Onderwater geldt de 1,5 meter afstand regel niet.Procedure:

- We verzamelen om 19.45 uur bij de ingang van het zwembad. Wij sluiten daarna de poort en lopen gezamenlijk naar de achterkant van het zwembad (blauwe lijn). - Wij komen dus niet in het gebied bij de kleedruimten. Zo lijkt het net een nabootsing van een buitenwaterduik, maar bovenal geven we hiermee ruimte aan andere verenigingen voor, na en tijdens ons zwembaduur.

- Er mogen max. 2 auto's geparkeerd worden op de helling bij de duikkuil (rode cirkel). Wil jij met de auto? Spreek dit van te voren met RnG Diving af.

- Onze spullen en tassen laten we aan de zijde van de duikkuil staan.

- Duikers gaan aan de zijde van de duikkuil in en uit het water.

- Om uiterlijk 21.00 uur zijn we het water uit en uiterlijk 21.30 uur verlaten we het terrein.

- We verlaten het bad via dezelfde route en wij sluiten de poort als iedereen buiten is.

- Een duikbriefing achteraf gebeurd niet bij het zwembad. Stem met je buddy of RnG Diving af waar jullie dit het beste kunnen doen.

Helemaal links is de lijn die de duikkuil met het wedstrijdbad scheidt. Overige lijnen liggen om de 2 banen. Dus van links naar rechts > duikkuil / baan 1 en 2 / baan 3 en 4 / overige banen zijn niet voor ons.Let op!

We hebben zowel duikers als zwemmers in het water. Dat is een prima combi die vooral goed loopt als zwemmers in banen 3 en 4 blijven en duikers aan de oppervlakte alleen in de duikkuil en banen 1 en 2 blijven. Onderwater kunnen indien nodig de duikers ook van banen 3 en 4 gebruik maken.

De Gemeente Breda heeft een uitzondering gemaakt door het eerder openen van het zwembad in deze tijd. Daardoor mag er alleen banen gezwommen worden en dus niet recreatief en is de duikplank niet in gebruik.

Wij attenderen jullie bij deze op de te volgen protocollen, wij vragen jullie nadrukkelijk hier kennis van te nemen en hiernaar te handelen.

 Corona-protocol EcoDiving

Gebasseerd op:

 Protocol verantwoord zwemmen

 Protocol verantwoord onderwatersport in de 1,5 meter samenleving

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

 

.Zwembad Wolfslaar

Inschrijven

Om u in te schrijven voor een duik kun u inloggen.


Deelnemers