MS Helga - Bootduikdag

Datum  : zondag 05 juli 2020
Tijd  : 09:00
Aantal Deelnemers : 22Locatie : 

Vluchthavenweg. Bruinisse

Duikleider : Kris Verhaegen
Navigatie : Google Maps
Diepte : 
Brevetering : Open Water
Overige :

 

Het gaat echt gebeuren we gaan met EcoDiving bootduiken met de MS Helga!

We hebben opf 5 juli 2020 de MS Helga gecharterd. Deze vertrekt vanuit Bruinisse jachthaven en het plan is om 2 duiken te maken, een eerste duik op de Grevelingen, een 2de duik tussen de hangcultuur bij Bruinisse. Je duikt dan letterlijk tussen de strengen waaraan de mosselen groeien. Tussen de hangcultuur barst het van het leven en het zicht is vaak heel erg goed omdat de mosselen het water filteren. Beide duiken doe je dus op plaatsen waar je vanaf de kant niet kan komen. 1 Duik in de voormiddag en 1 duik in de namiddag, afvaart om 9:00 uur en terug omstreeks 16:00 uur

Het duiken vanaf de MS Helga is voor elk ervaringsniveau geschikt en erg leuk. Wel neem je best 2 flessen mee aangezien je aan boord niet kan vullen. Helga, de eigenaresse van de boot, maakt graag een uitsmijter, broodje hamburger of een tas soep voor je. Ook fris of een pilsje (na het duiken!) is tegen democratische prijzen te verkrijgen aan boord. Let wel, de plaatsen zijn beperkt. Uit ervaring weten we dat 25 duikers echt wel een maximum is.

Belangrijke opmerking: het charteren van de boot kost € 450,00. Dit bedrag verdelen we over het aantal deelnemers. 25 duikers op de MS Helga is echt wel een maximum, maar daarnaast hebben we dus ook een minimum aantal duikers nodig om de dag betaalbaar te houden. Laat ons stellen dat 12 duikers echt wel een minimum is, dan bedraagt je bijdrage € 37,50, bij 25 aanmeldingen slechts € 18,00 p.p.

 

 Inschrijven

Om u in te schrijven voor een duik kun u inloggen.


Deelnemers