De Beldert - Clubduikdag

Datum  : zondag 01 september 2019
Tijd  : 09:00
Aantal Deelnemers : 1Locatie : 

Zoelense Zandweg 1, Zoelen

Duikleider : Mitchel Wijt
Navigatie : Google Maps
Diepte : 15m
Brevetering : Beginnende duikers, gevorderde duikers, mindervaliden, nachtduiken: op afspraak, oefenduiken, technisch duiken
Overige :

Waarschuwingen

Technische duikers maken van een gescheiden instapplaats gebruik.De Beldert is een zeer populaire duiklocatie in de buurt van Tiel. De duikplaats is voorzien van alle belangrijke duikfaciliteiten en wordt beheerd door duikcentrum De Beldert. Onderwater liggen diverse grote objecten, waaronder een kotter en de neus van een Boeing 707. Kenmerkend voor De Beldert zijn ook de service en de klantvriendelijkheid. Verder is het een uitstekende oefenlocatie. Vele honderden duikers in Nederland hebben hun duikbrevet in de Beldert gehaald. De Beldert is gespecialiseerd in technisch duiken en beschikt daarvoor over de nodige faciliteiten en oefenmogelijkheden. Betaald duiken, je betaalt 3,50 per duiker per dag. Of koop een jaarkaart voor € 39,50 per jaar.

 

Bijzonderheden

Duikcentrum De Beldert ligt vlak aan het water. Je kunt vanaf twee steiger te water, waarvan een speciaal voor technische duikers. Volg dan het onderwaterparcours om bij de verschillende objecten uit te komen. Er leven hier ook steuren, kijk of je ze tijdens je duik kunt spotten.

Bron: https://www.duikersgids.nl/duikstekken/de-beldert

Inschrijven

Om u in te schrijven voor een duik kun u inloggen.


Deelnemers