Asterdplas - Cleanup Clubduik

Datum  : zaterdag 17 september 2022
Tijd  : 09:30
Aantal Deelnemers : 6Locatie : 

Asterddijk 40, 4823 EA Breda

Duikleider : 
Navigatie : Google Maps
Diepte : 
Brevetering : Open Water
Overige :

Dit jaar doen we als Ecodiving mee met de World Clean Up Day 2022. Deze is op 17 september. Over de hele wereld in meer dan 180 landen gaan mensen die dag de straat op om hun buurt zwerfafvalvrij te maken. En waar kun je dat als Bredase duikvereniging het beste doen, juist in Breda. Bij de Asterdplas in de Haagse Beemden gaan we onze Clean Up boven en onderwater uitvoeren. Doe jij gezellig mee met de duik? Ook familie en vrienden zijn van harte welkom om aan de kant "eco" mee te doen!  Dat levert een schonere waterkant en plas op en zo lever je meteen een bijdrage aan dit goede, wereldwijde initiatief om tot een schonere wereld te komen. Schrijf je in via de website.

Over de Asterdplas:
Duiken met boei verplicht. De Asterdplas is een recreatieplas in de wijk de Asterd van stadsdeel de Haagse Beemden aan de noordkant van Breda. In het natte overgangsgebied bij de plas komen vele soorten vogels voor. Het ligt naast het Haagse Beemdenbos dat beheerd wordt door Staatsbosbeheer.

Het programma:

09:30 uur verzamelen

09.45 uur een briefing, opbouwen duiksets en dan  tegen 10:30 uur het water in.

10.30 uur start duik 1 a 1,5 uur

10.30 uur start bovenwater vuil opruimen niet duikers

12.00 uur einde cleanup, afbouwen duiksets en napraten

13.00 uur einde activiteit.

Duiken met boei verplicht.De Asterdplas is een recreatieplas in de wijk de Asterd van stadsdeel de Haagse Beemden aan de noordkant van Breda. In het natte overgangsgebied bij de plas komen vele soorten vogels voor. Het ligt naast het Haagse Beemdenbos dat beheerd wordt door Staatsbosbeheer.

Inschrijven

Om u in te schrijven voor een duik kun u inloggen.


Deelnemers