Weekendjes weg

Eindelijk laat de zon zich weer vol op zien! Wij krijgen dan sterk de behoefte aan zon, gezelligheid, het bourgondische leven, maar vooral aan heel veel duiken! Dus: haal je tentstokken en slaapzakken maar alvast weer uit de kast, want we gaan weer kamperen! Met vorig jaar meer dan 30 aanwezigen was dat een daverend succes!

Pak je agenda er bij en zet een groot kruis in het weekend van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus. Dit is het weekend wanneer je samen met ons in Zeeland zult vertoeven. We verblijven op camping Muralt te Scharrendijke.

Er zijn plaatsen gereserveerd waar je een caravan of tent kunt plaatsen. Voor het ontbijt, de lunch en het avondeten wordt het gehele weekend gezorgd. Voor drinken moet je zelf zorgen.

Kosten voor dit weekend zijn € 60,- per persoon voor EcoDiving-leden en diens partner. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Duikende introducés zijn zeker ook welkom. Hier geld een prijs voor van € 75,- per persoon.

We hopen jullie net zo enthousiast te hebben gemaakt als wij zelf zijn. Maar let op! De sluitingsdatum is 10 augustus. Dit in verband met het reserveren van de plekken en de overige voorbereidingen. Schrijf je dus snel in!

Hopelijk tot dan!


Met vriendelijke duikgroeten,
Duikvereniging EcoDiving

* Natuurlijk zien we jullie allemaal graag gezellig in jullie tentjes of caravans op de camping, maar ook degene die alleen een duikje mee wil pakken, is van harte welkom. Je kunt je hiervoor inschrijven op EcoDiving.nl.

Startdatum vrijdag 24-08-2018 13:00
Einddatum zondag 26-08-2018 15:00
Sluitingsdatum vrijdag 10-08-2018 22:00
Ingeschreven 6
Prijs per persoon €60,00
Duikleider Marijke Pelders
€60,00

Login om in te schrijven